Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΑΠΡΙΛΗ

                                                                                                                                          07.04.2014                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
ANAKOINΩΣΗ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 9 Απρίλη συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ. Αντιστεκόμαστε στα νέα αντεργατικά μέτρα, συνεχίζουμε τους αγώνες για την αξιοπρέπειά μας.

Η δικομματική κυβέρνηση των εργοδοτών, στις 30 Μάρτη ψήφισε στη Βουλή άλλο ένα πολυνομοσχέδιο-μνημόνιο. Συνεχίζει αδίστακτα τις επιθέσεις στους μισθούς, τις συνθήκες εργασίας, το δικαίωμά μας στη δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και σε μια αξιοπρεπή σύνταξη.

Αν νομίζουμε ότι κουράστηκαν να λεηλατούν την ζωή μας είμαστε γελασμένοι.
Δεν θα σταματήσουν το καταστροφικό έργο τους μέχρι να δημιουργήσουν να κοινωνία υποταγμένη στα συμφέροντα του κεφαλαίου. Χωρίς δικαιώματα και προστασία.
Καταργούν τις τριετίες. Καταργούν τα επικουρικά ταμεία. Ετοιμάζουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Ετοιμάζουν την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας.

Τι περιμένουμε!!!!!!!!

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Όσοι από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους του κλάδου μας πιστεύουν ότι δεν είναι ο καιρός για αντιδράσεις, μη ξεχνάνε ότι σε λίγο θα χάσουμε τα πάντα. Και τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους εργαζόμενους!!!

Για μας τους εργαζόμενους δεν υπάρχει καμία οικονομική «ανάκαμψη» και «success story». Αντιθέτως, αυτά τα αυταρχικά μέτρα οδηγούν στη διεύρυνση της φτωχοποίησης και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Η κυρίαρχη τάξη των εργοδοτών δεν είναι όμως ανίκητη. Με την μαζική οργάνωσή μας σε ταξικά συνδικάτα, με την ανάπτυξη της έμπρακτης αλληλεγγύης, με τη συλλογική μας δράση, με τη συγκρότηση ενός πανεργατικού ενωμένου μετώπου αγώνα, μπορούμε να ανατρέψουμε τις αντεργατικές πολιτικές τους, να ανατρέψουμε όλους τους μνημονιακούς νόμους και να επανακτήσουμε τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματά μας.

Όλοι μαζί, μαζικά και ενωτικά στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ στις 9 Απρίλη και στην  συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης των συνδικάτων στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11πμ.
                                                                          Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: