Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Γενική Συνέλευση

                                                                                                                                            Αθήνα 03/02/14                                                                                             

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί στη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις  12 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο GOLDEN AGE [Μιχαλακοπούλου 57-πλησίον Μετρό ¨Μέγαρο Μουσικής¨ με θέματα:
  1. Εκλογή Εφορευτική Επιτροπής για την διενέργεια των αρχαιρεσιών
  2. Εκλογή δευτεροβάθμιου οργάνου για εκπροσώπηση στη ΓΣΕΕ
  3. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  4. Προγραμματισμός δράσης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Τέσσερα χρόνια δεχόμαστε μια πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα μας. Οι απώλειες στο εισόδημα μας, από τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, αύξηση φορολογίας, κάθε είδους χαρατσιών, φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να «χορτάσουν» αυτούς που λεηλατούν την ζωή μας.
Οι συγκλονιστικοί αγώνες και κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας, μπορεί να μη ανέτρεψαν τα μνημόνια, συνειδητοποίησαν όμως τους εργαζόμενους, ανέδειξαν την αξία της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης, δημιούργησαν τις προϋποθέσης για νέους αγώνες πιο αποτελεσματικούς, άλλαξαν τον πολιτικό χάρτη στη χώρα μας.
Ο κλάδος μας κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τις επιπτώσεις των μνημονιακών μέτρων όσον αφορά την ΣΣΕ χάρη και στη σημαντική και καθοριστική συνεισφορά του Συλλόγου μας. Το τέλος του 2014 θα λήξει η ΣΣΕ και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για νέα ΣΣΕ. Το αν θα καταφέρουμε κάτι καλό θα εξαρτηθεί από τώρα. Αν θα δώσουμε δείγματα συσπείρωσης και στήριξης του Συλλόγου. Αν θα του δώσουμε τέτοια δύναμη, μέσα από την συμμετοχή μας στις διαδικασίες της ΓΣ και των αρχαιρεσιών, που θα παρεμβαίνει καθοριστικά στις εξελίξεις στο κλάδο.
Η ελπίδα είναι στη δύναμή μας. Και η δύναμη  είναι η συλλογικότητα μας, η ενότητα, η αλληλεγγύη μας.
Η δύναμη μας είναι ο Σύλλογος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε.

Γι αυτό η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του καθενός από εμάς στις συλλογικές διαδικασίες, όπως η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρεωτική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πληροφορήστε με πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας, για να σας στείλω πήροφορίες σχετικά με ενοικιαζόμενη μαιζονέτα στο Κορωπί, πολύ κατάλληλη για εργαζόμενους στο αεροδρόμιο.
E-mail: bcar@hol.gr