Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ


Αρ. Πρωτ.:9478                                         Αθήνα, 23/09/2013ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Ε.Κ.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Φύσσα και δεσμεύεται στη μνήμη του ότι ο θάνατός του σηματοδοτεί ήδη την απαρχή γιγάντωσης του αντιφασιστικού κινήματος στη χώρα μας.
Επειδή οι νεοναζί της νεοφασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω τους, να σταματήσουν τους αγώνες μας και να ποδηγετήσουν το εργατικό κίνημα αποπροσανατολίζοντας από τα πραγματικά προβλήματα, εμείς τους απαντάμε ότι δεν τους φοβόμαστε, όπως τους απάντησαν οι εργάτες στο Πέραμα και τα σωματεία στον Πειραιά.
Το εργατικό κίνημα ξέρει και μπορεί να δίνει μάχες. Το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι έχουμε όπλα μας τα επιχειρήματα, τις θέσεις και το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Δεν πρόκειται να γίνουμε κομμάτι του παιχνιδιού τους και δηλώνουμε ότι καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους της Αθήνας να δώσουμε δυναμικά παρόν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 25/9 και ώρα 18:00 στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: