Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γενική Συνέλευση

Αθήνα 10/02/11
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί στη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο GOLDEN AGE [Μιχαλακοπούλου 57-πλησίον Μετρό ¨Μέγαρο Μουσικής¨ με θέμα:
1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
2. Προγραμματισμός δράσης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Γ.Συνέλευση του Συλλόγου πραγματοποιείται την στιγμή που στοιχειώδη κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα βρίσκονται στο τραπέζι του Προκρούστη με στόχο την σταδιακή και πλήρη κατάργηση τους. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και αντιστέκονται.
Η πολιτική της πλήρους κατεδάφισης των κατακτήσεων μας έχει αποθρασύνει τους εργοδότες του Κλάδου. Ο Σύλλογος κάνει τεράστιες προσπάθειες καθημερινά, για να αντιμετωπίσει της αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις των νόμων και της ΣΣΕ. Με την συνέπεια και την αποφασιστικότητά μας ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Και θα συνεχίσουμε έτσι. Μέσα από την ανάπτυξη της ενότητας και συσπείρωσης των εργαζόμενων, την αλληλεγγύη και συναδελφικότητα. Με την στήριξη και συμμετοχή όλων των μελών.
Γι αυτό η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του καθενός από μας στις συλλογικές διαδικασίες, όπως η Γενική Συνέλευση, είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρέωση.
Να μη λείψει κανείς από την Γ.Συνέλευση στις 22 Φλεβάρη 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: