Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Αριθ.Αναγνώρισης 15640/63

Αριθ.καταχώρισης 2641 ειδ.522

Σωρού 18-20 Μαρούσι Τ.Κ. 15125

E-mail: airtransportunion@yahoo.gr


Αθήνα 11/10/07


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Ιη Νοέμβρη 2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE [ Μιχαλακοπούλου 57, πλησίον σταθμού μετρό «Μέγαρο Μουσικής] με θέματα:

1. Διοικητικός Απολογισμός

2. Τροποποίηση καταστατικού

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κάθε φορά επισημαίνουμε την σοβαρότητα της Γενικής Συνέλευσης. Η σημασία της έχει και καταστατική αξία αλλά και ουσιαστική. Σήμερα ή σημασία της γίνεται ακόμα πιο έντονη γιατί νέα προβλήματα εμφανίζονται που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον Κλάδο μας, αλλά έχουν γενικότερη σημασία και αφορούν όλους τους εργαζόμενους, όπως π.χ. το ασφαλιστικό που η κυβέρνηση ανοίγει δειλά-δειλά και θα πορευτεί ανάλογα με τις αντιδράσεις που θα συναντήσει. Από την άλλη μεριά το πώς θα αντιμετωπίσουμε την προσπάθεια των εργοδοτών μας να θέσουν σε αμφισβήτηση τα κεκτημένα δικαιώματα μας, και η επιτυχής αντιμετώπισή τους που έχουμε μέχρι τώρα, εξαρτάται από το μήνυμα της συσπείρωσης γύρω από τον Σύλλογο, που αυτοί λαμβάνουν.

Η τροποποίηση του καταστατικού που απαιτείται για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, προϋποθέτει αυξημένη απαρτία, που χωρίς αυτή δεν είναι δυνατή. Γιαυτό και η παρουσία όλων στην Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: