Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Γενική Συνέλευση                                                                                                                                 Αθήνα 20/03/13                                                                                             
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί στη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις  03 Απριλίου 2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Ξενοδοχείο GOLDEN AGE [Μιχαλακοπούλου 57-πλησίον Μετρό ¨Μέγαρο Μουσικής¨ με θέμα:
  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός-Προϋπολογισμός 2013
  3. Προγραμματισμός δράσης
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Δύο χρόνια τώρα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα μας, κτυπιούνται με στόχο την κατάργηση τους. Η ζωή μας λεηλατείται. Το μέλλον μας γίνεται αβέβαιο. Οι εργοδότες αξιοποιούν το οπλοστάσιο που τους έδωσε η κυβέρνηση για να πάρουν πίσω αυτά που καταφέραμε με αγώνες τόσα χρόνια. Κανένας δεν μπορεί τώρα να νιώθει ασφαλής. Και κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την επίθεση μόνος του. Η ελπίδα είναι στη δύναμή μας. Και η δύναμη  είναι η συλλογικότητα μας, η ενότητα, η αλληλεγγύη μας. Η δύναμη μας είναι ο Σύλλογος. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε.
Γι αυτό η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του καθενός από μας στις συλλογικές διαδικασίες, όπως η Γενική Συνέλευση, είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρέωση του καθενός.
Να μη λείψει κανείς από την Γ.Συνέλευση στις 03 Απριλίου 2013
 Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: