Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Γενική Συνέλευση 12 Νοέμβρη 2008

Αθήνα 29/10/08
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοέμβρη 2008 και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο GOLDEN AGE [Μιχαλακοπούλου 57-πλησίον Μετρό ¨Μέγαρο Μουσικής¨ με θέμα:
1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών
2. Εκλογή Δευτεροβάθμιου οργάνου για αντιπροσώπευση στην ΓΣΕΕ
3. Διοικητικός Απολογισμός
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα μιας πολιτικής συρρίκνωσης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας. Μιας πολιτικής που κύριο και στρατηγικό στόχο έχει αναίρεση των κατακτήσεων των εργαζόμενων και την μεγαλύτερη εκμετάλλευση μέσω της μείωσης των εισοδημάτων τους.
Στο Κλάδο μας παρατηρούμε καθημερινά ένα συντονισμένο σχεδιασμό για την καταστρατήγηση της Συλλογικής Σύμβασης και την εισαγωγή νέων μοντέλων εργασιακών σχέσεων.
Η αντιμετώπισή της απαιτεί την σθεναρή αντίσταση σε κάθε τέτοια προσπάθεια, την αποφυγή κάθε είδους συναίνεσης σε τέτοια σχέδια και τη διαφύλαξη πάση θυσία ενός αξιοπρεπούς εργασιακού μέλλοντος για τους εργαζόμενους του κλάδου.
Το μοναδικό μας όπλο είναι η ενότητά και η συσπείρωση στα σωματεία μας. Η παρουσία και συμμετοχή στις καταστατικές διαδικασίες, όπως είναι η Γενική Συνέλευση, δεν είναι μια απλή τυπική διαδικασία, αλλά η στήριξη και ενδυνάμωση των προσπαθειών όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: